Uge 30: Klippeklatring i Harzen og opbygning af Team

Inden jeg starter denne uges opdatering, vil jeg gerne undskylde for den manglende opdatering i sidste uge. Jeg tillod mig selv at springe en uge over, da jeg sad på en klippe i Harzen uden dækning.

Min familie og jeg tog 5 dage til Harzen, hvor vi var ude at klatre på klipper. Det var første gang vi ikke havde en med til at sætte et reb op for os. Vi har nemlig selv uddannet os til at kunne ‘føre’ en rute og selv sætte rebet op.

Mens jeg har været væk, har jeg tænkt over et format, som jeg tror kan være med til at forbedre mine ugentlige opdateringer. Jeg har valgt at modificere konceptet en lille smule. Fra nu af vil jeg skrive mine ugentlige opdateringer med en lille introduktion og så tre punkter, som har været vigtige for mig i den forgangende uge. Det kan være om alt fra en bog jeg er i gang med, et emne, som er oppe i tiden eller en spændende tanke jeg har gået med i løbet af ugen.

Jeg bruger min tid på –
Jeg har allerede nu flere parter indover og det meste af min tid går med, at få samlet det stærkest mulige team omkring mig. Mit mål er at skabe et produkt, som skaber værdi langt ud over kundens forventning og til en pris som alle kan være med på. Markedsføring, design og kundeoplevelse skal sparke røv og det kræver de rigtige folk.

Da jeg var mindre troede jeg, at det kun kunne blive godt, hvis jeg lavede alting selv. Det at indse værdien i, at samle et team, som alle er eksperter, nørder og dybt passioneret indenfor deres lille felt, har været en af de største åbenbaringer og læreringer for mig.

Det er en super spændende og interessant proces. Jeg har aldrig haft noget imod at række ud til folk, heller ikke de helt store kanoner, og det kommer mig for alvor tilgode nu. Som sagt forsøger jeg at samle det stærkeste team omkring mig, så vi sammen kan skabe noget ekstraordinært og et produkt som overstiger alle kundens forventninger. Jeg er heller ikke bange for at give andele af min virksomhed væk, hvis det betyder at jeg kan få nogle af landet dygtigste mennesker med mig. Jeg vender hele tiden tilbage til citatet af Jesper Buch, som siger at han hellere vil have 50% af en succes end 100% af en fiasko.

Jeg glæder mig helt vildt til, at teamet er på plads og jeg kan præsentere dig for mit produkt.

Jeg læser –
Kort inden jeg tog afsted på ferie gik jeg i gang med bogen 4-Hour Work Week af Timothy Ferriss (også kendt som Tim Ferriss). Det er en bog jeg længe godt har kunne tænke mig at få læst og nu har jeg endelig fået fingrene i den. Jeg er netop blevet færdig, så hold dig opdateret for en anmeldelse. Jeg elsker at læse og beundre konceptet i, at jeg kan få et andets menneskes erfaringer gennem et helt liv, kogt ned til 300-400 sider, som kan konsumeres på en uge. Jeg har fornylig indgået et samarbejde, netop af samme årsag, som jeg glæder mig til at præsentere dig for.

Jeg bruger –
Mens jeg har været på ferie har jeg virkelig haft gavn af mit notesprogram Bear. Udover at programmet hedder mit efternavn, valgte jeg det også grundet dets enkle og stilrene design, dets mulighed for nemt at formatere tekst mens man skriver og muligheden for øjeblikkelig synkronisering med andre enheder. Det har fungeret super godt for mig, da jeg har haft muligheden for, at skrive videre på mine noter, som jeg normalt arbejder på fra min computer, på min iPad, som er lidt nemmere at have med rundt. Derudover har det også givet mig muligheden for, at skrive på mine noter på farten, hvis bare jeg har min telefon ved mig.

Sådan laver jeg min SEO
Da jeg startede min blog, var der mange nye ting som jeg skulle til at forholde mig til. En af dem var SEO (som betyder Search Engine Optimization). Jeg havde aldrig arbejdet med SEO før og det virkede ret uoverskueligt at sætte sig ind i. Heldigvis stødte jeg på Morningscore.io, der gør det nemt at SEO-optimere ens hjemmeside. Med deres smarte online software, kan man nemt få et overblik over ens side og dens SEO-mæssige helbred. Som noget helt særligt sætter Morningscore.io tal på, hvor meget din SEO-indsats har været værd og hvor mange penge du har sparet. Derudover giver programmet dig opgaver inddelt i forskellige sværhedsgrader, som guider dig igennem processer, som vil være med til at booste dine rankings på Google. Prøv selv Morningscore.io her, det er gratis.

Dette er et affiliate-link og jeg får en provision betalt af Morningscore.io.

Hvis du har spørgsmål til noget af det jeg har skrevet om, eller noget helt andet, skal du være velkommen til at tage fat på mig på mb@martinbjorn.com, så vender jeg tilbage hurtigt muligt.

Rigtig god søndag og god arbejdslyst!

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *