Uge 31: Spændende læsning, grafisk designer og Formel 1

Hej igen, tak fordi at du læser med endnu engang! Jeg har det seneste stykke tid tænkt meget over, hvordan jeg kan forbedre indholdet her på min blog. Jeg har nogle spændende ting i vente og forsøger at skabe mere værdifuldt indhold fra min travle hverdag. Jeg håber at du synes om det.

Hvis du har nogle punkter du tænker at jeg kunne forbedre, en god idé, et ønske eller blot noget som du er vild med, så skriv endelig til mig på mb@martinbjorn.com. Jeg ville elske at høre din feedback. Rigtig god læselyst.

En opdatering på mit store projekt –
Denne uge er gået med nogle vigtige mentor-snakke, fragtaftaler og opfølgning på indledende dialoger om samarbejde og investeringsmuligheder. Lige for tiden leder jeg efter en dygtig grafisk designer med blod på tanden, som har lyst til at gå ind i projektet sammen med mig og dække nogle af de kompetencerområder, hvor jeg har brug for hjælp. Mit projekt indebærer en del grafiske opgaver, som bare skal spille hundrede procent for at det her skal kunne lykkes.

Jeg glæder mig til at modtage –
I torsdags bestilte jeg to nye bøger som jeg glæder mig til at modtage. Begge bøger er meget interessante og aktuelle i forhold til det arbejde jeg laver på mit projekt for tiden. Den ene bog hedder Hooked og er skrevet af Nir Eyal. Den handler om, hvordan man skaber et produkt som kunden elsker og bliver afhængig af, “How to build a habit-forming product”. På bogen er der en udtalelse fra forfatteren bag Lean StartUp; Eric Ries, der beskriver bogen som “ A must-read for everyone who cares about driving customer engagement”. I samme bestilling købte jeg også bestselleren af Donald Miller; Building af Story Brand. Bogen handler om, hvordan man skaber en historie og former en klar besked omkring sit brand som kunderne vil lytte til og forstå. Jeg glæder mig utrolig meget til at modtage de to bøger så jeg kan komme igang med læsningen. Der kommer selvfølelige en anmeldelse af dem begge.

Jeg slapper af med –
I og med at jeg har det her store projekt som jeg arbejder på, arbejder jeg utrolig meget og min hjerne kører hele tiden på højtryk. Jeg nyder derfor mine hyggelige og nørdede pauser, som går med at se Formel 1 og diverse optaktsprogrammer dertil. Jeg er overbevist om, at det er sundt for alle at have en hobby ved siden af deres arbejde, som man også lægger noget tid i og hygger sig med. Udover at se Formel 1 har jeg også steppet gevaldigt op på min træning efter jeg er startet til Brasiliensk Jiu-Jitsu ved siden af min Karate. Jeg kan ikke undvære kampsportselementet, som indebærer et fællesskab, nogle konkrete mål og muligheden for at presse sin krop og sind til det yderste. Mit mål er at kunne leve et liv uden begrænsninger og det kræver at jeg lever sundt og opbygger en stærk og fleksibel krop.

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *