Iværksætterpanel: Hvordan kan man arbejde og udvikle på en forretningsidé?

Har du en god forretningsidé?

Har du før haft en idé og aldrig kommet videre med den?

Jeg har selv prøvet mange forskellige taktikker af og har også selv været i tvivl om, hvad var den bedste måde at gøre det på. I denne uge giver fire erfarne og succesfulde iværksættere, deres bud på, hvordan du bedst arbejder og udvikler på din forretningsidé.

Velkommen til mit iværksætterpanel. Jeg hedder Martin Bjørn og er ung iværksætter og blogger på martinbjorn.com. Jeg har fundet fire inspirerende iværksætter, som har brugt deres tid på, at hjælpe dig godt på vej.

Her får du fire erfarne iværksætters vejledning:


forretningsidé
Du kan besøge Toke Kruse’s hjemmeside her: https://tokekruse.dk/

Man snævre hele tiden ind i stedet for at brede ud. Man tester hele tiden sine idéer af på kunder eller “rigtige” mennesker. Du skal hurtig ud af “kælderen” og ud i den virkelige verden.


forretningsidé
Du kan besøge Startup Central her: https://www.startupcentral.dk/

Det kommer helt naturligt, og her er processen med pistol styring en stor faldgruppe. Hold fødderne på jorden og fokus på den kurs du har lagt. Afvig fra strategien og det kan få store konsekvenser. 

Læs mit interview med Anders Fogh her


Du kan besøge Contractbook her: https://contractbook.co/

I praksis, og ikke i teori. Altså få den ud til rigtige mennesker, online eller fysisk er lige meget, men man kommer aldrig videre ved at gemme sig.

Læs mit interview med Viktor Heide her


forretningsidé
Besøg iværksætternetværk her: https://ivn.dk/

Lidt ligesom hvis man skal spise en elefant, tag en bid af gangen.


Tusinde tak fordi du læste med. Jeg håber du blev klogere på, hvordan man kan gå fra forretningsidé til handlingsplan. Kom igen på næste søndag, hvor panelet giver deres take på endnu en problematik.

Har du et spørgsmål til iværksætterpanelet? Så kommenter det her under:

Laver du selv din SEO? Så prøv Morningscore.io. Nemt, overskueligt og motiverende program, som viser din SEO-indsats’ værdi i kroner og øre.

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *