Iværksætterpanel: Hvad skal man være opmærksom på, når man vælger sin forretningspartner?

Har du været i tvivl om hvordan du vælger din forretningspartner?

Velkommen til mit iværksætterpanel. Jeg hedder Martin Bjørn og er ung iværksætter og blogger på martinbjorn.com. Jeg har fundet fire inspirerende iværksætter, som har brugt deres tid på, at hjælpe dig godt på vej.

Her får du fire erfarne iværksætters vejledning:


Du kan besøge Toke Kruse’s hjemmeside her: https://tokekruse.dk/

At I kompletterer hinanden, men også at I har ens værdier, mål og forventninger. Ellers kan man gå skævt af hinanden og så vil jeg gå efter, at man sørger for, at der også er klare rollefordelinger, hvor der er én der har det sidste ord.


Du kan besøge Startup Central her: https://www.startupcentral.dk/

Helt klarer aftaler og forståelse for den udvikling virksomheden er i. En ejeraftale, som er forventningsafstemt, omkring forløbet mellem dig og din partner, er nødvendigt uanset, hvor gode venner i måtte være.

Læs mit interview med Anders Fogh her


Du kan besøge Contractbook her: https://contractbook.co/

Kig på dem og forestil dig hvor du står om 30 år. Kan du forestille dig denne person i dit liv til den tid? hvis ja, har du valgt rigtigt

Læs mit interview med Viktor Heide her


Besøg iværksætternetværk her: https://ivn.dk/

Ligesom en partner i livet skal man have fundet en facon hvor man kan holde hinanden ud i med og modgang. Ofte bruger man mere tid med sin forretningspartner end på sin familie


Tusinde tak fordi du læste med. Jeg håber du blev klogere på, hvordan du vælger den forretningspartner til dig og din virksomhed. Kom igen på næste søndag, hvor panelet giver deres take på endnu en problematik.

Har du et spørgsmål til iværksætterpanelet? Så kommenter det her under:

Laver du selv din SEO? Så prøv Morningscore.io. Nemt, overskueligt og motiverende program, som viser din SEO-indsats’ værdi i kroner og øre.

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *