Her får du 6 gode gaveideer til iværksætteren.

Julen er nær og i den forbindelse har jeg samlet en liste med inspiration til juleønskerne. Alle produkter på listen

Quick-links – læs også:

Sådan når jeg mere med GTD-princippet

Hvordan udvider og plejer du dit netværk? 

Idé #1

Stadig en af de bedste og mest motiverende bøger jeg har læst. Den kan klart anbefales til alle andre, med eller uden en iværksætter i maven. Jesper Buch deler hele historien om hans barndom, en svær familiesituation, opstarten-, samt op- og nedturerne i JustEat.

Du kan finde bogen her: Kick Ass af Jesper Buch

Kick ass Jesper Buch

Idé #2

Endnu en bog af Jesper Buch. Den er kort, præcis og super nyttig. Jesper deler i denne bog; 10 konkrete råd til fremtidens iværksætter. Den er overskueligt delt op og lige til at give sig i kast med. Kan også klart anbefales.

Du kan finde bogen her: All In af Jesper Buch

All In Jesper Buch

Idé #3

Rigtig faktuel og lærerig bog. Du får alle Lars og Mads’ erfaringer og viden om det, at starte virksomhed. Bogen er inddelt i 5 faser:

  • Del 1: Om mig som iværksætter
  • Del 2: Om min virksomheds idéer og finansering
  • Del 3: Mit team og min virksomhedskultur
  • Del 4: Om min virksomheds vækst, strategier og udfordringer
  • Del 5: Om min exit og hvad der kommer efter

Derudover inkludere den også lange lister over nyttige sites og programmer.

Du kan finde bogen her: Iværksætter af Mads Faurholt og Lars Tvede

Iværksætter Gaveideer

Idé #4

Jeg hører utrolig mange podcasts, da det bare er en super nem måde at få læring ind på. Der findes mange god podcast derude, uanset interesse.

Jeg bruger selv min Hovedtelefoner fra Marshall til at høre min podcasts. De har rigtig god lyd, er behagelige og diskrete.

Du kan finde dem her: Marshall Hovedtelefoner

Gaveideer

Idé #5

Et vigtigt redskab som iværksætter er ens computermus. Som selvstændig erhvervsdrivende, sidder man rigtig mange timer ved sin computer og arbejder. Derfor er det vigtigt at have en ordentlig mus.

Jeg bruger selv en Logitech MX Master Mus. Den er ligger godt i hånden, har nogle gode programmerbare-knapper og holder batteri i lang tid. Den oplader hurtigt og er generelt bare behagelig at bruge.

Du kan finde musen her: Logitech MX Master 2 Computermus

Gaveideer

Ide #6

Endnu en ting jeg er rigtig glad for og som jeg benytter mig af, hver dag, er min rygsæk fra Bobby Bizz. Det er en god, sikker og praktisk rygsæk, skulder- eller computertaske. Du har nemlig mulighed for at modificere den, så den passer til en hvilke som helst lejlighed.

Du kan finde tasken her: Bobby Bizz Anti-tyveri rygsæk

Gaveideer

Iværksætter-adventskalenderen

I år kan jeg, i samarbejde med anerkendte virksomheder, præsentere dette års iværksætter-adventskalender. Hver søndag, hele december får du gaver, kvit og frit, som bliver afsløret på min Facebookside, i samarbejde med inspirerende og dygtige virksomheder.

Ønsker du også, at modtage gaver hver advent? Så besøg min facebook side her: