Om mig

Netværk

Jeg brænder for iværksætteri og for innovation. For mig handler det om at se problematikker fra nye vinkler, gøre ting på nye måder og finde løsninger på problemer som andre giver op på. Der er ikke noget, der er umuligt for hverken du eller jeg, det handler blot om vilje og arbejdsomhed.
Jeg har spillet trommer hele mit liv, trænet karate så længe jeg kan huske og været iværksætter siden jeg kom til verden.
Jeg har igennem min iværksætterkarriere snakket med et hav af interessante mennesker. Jeg går fast til coach, har haft flere mentorer og har fornylig gennemført en uddannelse i enneagrammet hos Michael Groser.
Efterhånden har jeg startet lidt af hvert. Hver gang jeg har afsluttet et projekt eller en virksomhed har jeg taget noget med mig. Udover, at det forrige projekt har skabt startkapital til det næste, har jeg også taget en masse erfaring og læring med mig. Vi begår alle fejl, og det må man også gerne – så længe man ikke laver den samme to gange. Jeg har bestemt også lavet fejl, men jeg har også formået at undgå den samme fejl i det efterfølgende projekt.
Følg mig