Ny læser? Star her

Martin Bjørn

Jeg får idéer, og eksekvere

Tak fordi du kigger forbi min blog. Jeg startede min blog da jeg med stor frustration fik afslag på min ansøgning om et CVR-nr. og måtte lukke min, ellers profitable forretning, i en alder af 15 år.

Jeg besluttede mig derfor for, at find ud af, hvordan jeg kunne skabe de bedste forudsætninger for mit 18-årige jeg, så jeg kunne sparke dobbelt så meget røv, når jeg endelig selv kunne oprette et CVR-nr.

I dag har jeg fået mit CVR-nr., men er blevet så bidt af hele blogprojektet og er drevet af, at snakke med kloge mennesker og blive klogere på, hvordan man bliver en succes. Jeg nyder at kunne dele ud af den viden, og hjælpe andre godt på vej.

“Jeg hjælper iværksættere med at opnå succes, ved at arbejde produktivt” – Martin Bjørn

Jeg interviewer, læser og undersøger, for hele tiden, at blive klogere på, hvordan man bliver den bedste udgave af sig selv og opnår succes, gennem selvudvikling og produktivitet.

For os, der får idéer og eksekvere

Bearist Community, er for alle dem, som får idéer, tør eksekvere, kaste sig ud i nye projekter og søge ud for sin komfortzone. Vi går i dybden med iværksætteri, produktivitet, mindset og selvudvikling. Du får mulighed for, at stille spørgsmål til succesrige iværksættere og deltage i spændende debatter. Jeg håber, at du har lyst til at blive medlem her så vi kan lære hinanden bedre at kende.

Vil du modtage produktivitets- og selvudviklings tricks direkte i din indbakke?