Sådan kan du organisere dig i Todoist

Har du læst indlægget om, hvordan du kan nå mere i hverdagen med GTD-princippet? Hvis ikke, så kan du læse det her.

Dette indlæg har til formål, at inspirer dig til, hvordan du kan bruge Todoist. Der findes, som tidligere nævnt, utallige måder at benyttet sig at Todoist på, så det handler om at finde den der fungere bedst får dig.

Todoist har til formål, at kortlægge dit workflow, så din hverdag er overskuelige og lige til. I sidste ende er formålet at “Get Thing Done”.

Jeg har samlet nogle af mine inspirationskilder til min egen brug af Todoist. Jeg håber at du finder dem lige så inspirerende som jeg selv.

Opdel opgaver i projekter

Et eksempel på simpel inddeling i Projektmapper:

Et andet princip, som gør det nemt for dig, at være tilstede og fokuseret, endte på arbejde eller hjemmet. Jeg benytter mig selv, af en lignenden inddeling.

Giv dine opgaver tags

Med tags kan du nemt finde alle opgaver i en bestemt kontekst. Herunder ses et eksempel på tags du kan bruge til at give dine opgaver kontekst.

Du kan også bruge tags til at give opgaverne en lokation eller et krav til at blive løst. Det kan gøre det nemt for dig, at finde ud af, hvilke opgaver du kan løse i en given situation. Et eksempel på dette ses her:

Mere til inspiration

Dybdegående artikel

Du kan også besøge My Daily Grind’s blog, hvor der er skrevet et rigtig fin og dybdegående artikel omkring hans måde at benytte sig at Todoist. Du kan finde artiklen her.

Skabeloner

Du kan også finde en masse af Todoist’ egne skabeloner til forskellige setups og opgaver her. De er, som appe’en selv, ganske gratis.

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *